Archives for Celebration

Kranji Countryside Farmers’ Market (KCFM) 11th Edition and 2017 Singapore Farm Festival!

Season’s Greetings from Jurong Frog Farm! The 11th Edition of the Kranji Countryside Farmers’ Market and 2017 Singapore Farm Festival will be held on 2 to 3 Dec at D’Kranji Farm Resort. The 11th #farmersmarket and the 2017 #singaporefarmfest will be held on 2-3 December at D’Kranji Farm Resort, 10 Neo Tiew Lane 2. Below…

Words of Appreciation in the Spirit of Christmas…by Mel

“在这2014年里,我学到了很多,首先感谢我的公司给了我在农场学习和工作的机会,让我增加了许多工作的经验。其次感谢新加坡的政府给我们提供了一份就业的机会。除此之外,在即将到来的圣诞节中,祝愿大家圣诞节快乐,工作顺利。 在2015年,我会更加的认真工作,为公司做出自己的一份力,能够更好的做好自己的本职工作,为公司增加效益。并且希望我们的裕廊牛蛙场在2015年里能够越做越好,招揽更多的餐馆以及顾客的喜爱,让新加坡更多的人知道我们裕廊牛蛙场。” ~ Mel

1 2